Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо оновлений Maserati Levante

Через рік після старту виробництва італійці змогли реалізувати 25 тисяч позашляховиків з тризубцем на радіаторній решітці. Такий результат є досить пристойним, адже Levante мав дещо незграбні комплектації та обмежену кількість опцій. До того ж під капотом позашляховика опинився лише один бензиновий двигун, який важко назвати доцільним вибором прагматичного власника.

За останньою інформацією у 2018 році Maserati Levante чекає ряд нововведень, які повинні дещо пожвавити попит на цей ексклюзивний кроссовер. В залежності від спрямованості новий Maserati Levante отримує специфікації під назвами GranLusso або GranSport. Відрізнити ці версії одна від одної можна не лише по зовнішньому вигляду. GranSport має глянцеві поверхні на кузові та 20-дюймові легко сплавні диски, а GranLusso вирізняється хромовим оздобленням. В інтер’єрі використовуються вставки з карбону та спортивне рульове колесо.

Maserati Levante 2018 модельного року обладнано додатковими системами безпеки, камерами кругового обзору та активним круїз-контролем. Гідравлічне кермо поступилося місцем електромеханічному, що покращить спортивні повадки рестайлінгової моделі. Повадки оновленого Levante нагадують поведінку головного конкурента в обличчі Porsche Cayenne.

Система повного приводу Q4 дуже м’яко реагує на нерівності дорожнього полотна, а в парі з новим 3-літровим турбодизелем кроссовер здається сімейним та комфортним автомобілем. Більш спортивним звісно є 430-сильний бензиновий варіант, але середня витрата пального у 20 літрів є катастрофічною.

Завдяки крутному моменту у 600 Нм бензинова шістка прискорює важкий кроссовер до першої сотні за 5,2 секунди. Динамічне прискорення відбувається потужно, але комфортно, адже за це відповідає 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей від фірми ZF. 

Інтер’єр Levante виглядає непогано, якість шкіряного оздоблення чудова, а в іншому італійці дещо зекономили, використавши деякі комплектуючи від більш дешевих моделей Fiat. Також є деякі претензії до інформаційно-розважальної системи, яка крім низької швидкості роботи обмежує кількість налаштування програмного забезпечення.

На європейському ринку оновлений Maserati Levante з’явиться на весні 2018 року з базовою ціною від 80 тисяч євро…

 

 

30.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо оновлений Maserati Levante

Політика конфіденційності